Com a Casa

Com a casa és un programa d´actualitat que pretém entretindre i posar veu als veïns de Castelló i província. Compta amb secciones d´humor, actualitat, cine i música entre altres temes. Tot això acompanyat de la periodista i presentadora Gema García i els seus colaboradors. Un magazín que trobareu de dimecres a divendres de deua a dotze de la nit en Televisió de Castelló. La televisió de referència de la província. 

O24

Servei informatiu que ens apropa l’actualitat de la nostra província. Tot un equip al llarg de la província treballarà día a día per oferir-vos tota la informació en un espai presentat per Minerva Salvador. Càmera i micro en mà seguirem de prop tot el que ocorre i posarem al teu abast tota l’actualitat provincial.

 

Veïns

Veïns és un programa d’entreteniment, pròxim i de confiança, que es presenta des del punt de vista dels veïns. Seran ells, acompañats per Regina Ballester, qui ens contaran el seu día a día, els llocs que visiten i ens descobriran l’estil de vida de cada un dels nostres pobles. Ens endinsarem en les seues activitats, entrarem en associacions, ens asseurem a la fresca i coneixerem de prop cadascuna de les tradicions que encara viuen en els pobles de Castelló. Veí a veí i poble a poble coneixerem l’essència de la província, part de la qual resideix en les persones i la seua manera de viure. Ens acompanyes?

La tribuna

La Tribuna és una tertúlia esportiva dedicada majoritàriament a l’actualitat del Club Deportivo Castellón. Àlex Cervera, acompanyat de periodistes experts i coneixedors de l’equip de futbol, s’encarregarà d’analitzar les novetats de l’equip i es tractaran a fons temes que preocupen a l’afició. Veurem rialles i alguns minuts de tensió, però, sobretot, informació de primera mà i exclusives del club. Ens endinsarem en les files de l’equip, sabrem tot tipus d’activitat i novetats per tal de que els espectadors tinguen tot tipus d’informació voltant al Club Deportivo Castellón, tan volgut en aquesta ciutat.

Nekane

Nekane i Elena Branchadell ens mostrarán la cara més exotérica de la nostra programació. Setmana a setmana ens endinsaran en els horòscops i ens donaran consells i rutines en el nostre día a día per tal de controlar les nostres energies. També tindrem espai per al tarot, en el que la tirada de cartes ens interpretarà com estem actualment i ens ajudaran a guiarnos en el nostre pròxim destí. Géminis, sagitari, piscis… signes que ens influencien i quina millor manera de saber-ho que de la mà de Nekane i Elena.

En obert

Espai de reflexió i anàlisi de l’actualitat en la nostra província. Els diferents partits polítics tenen una cita en el programa En Obert per tal de debatir els temes que més preocupen a la societat. Atur, sanitat, despoblament, educació…, temes actuals al voltant del quals els convidats argumentaran i analitzaran en una tertúlia de la mà de Rosabel Tavera, fonamentada en l’actualitat, la informació, l’opinió, el debat i la política.

Antònims

Opinions oposades en un mateix espai. Jesús Martínez conduirà un programa en el que convidats amb idees quasi contràries oferiran arguments y defensaran el seu punt de vista de temes actuals, com son el terraplanisme, el feminisme, la memòria històrica…i molts més. Molta controvèrsia, nervis, discussions, polèmiques i actituts oposades es viuran en aquest programa. Blanc, negre; mentira, veritat; causa, efecte; ordre, caos… Antònims.

Trece

Efectes, control de la ment, il·lusionisme… i molt més en Trece. El mag Keiz ens porta a la pantalla un programa de mentalisme ple de sorpreses, efectes visuals i accions que ens deixaran en la boca oberta. Recorrerà els carrers de la nostra província i ens farà partíceps d’efectes d’hipnosis, jocs de cartes, culleres doblegades i control dels nostres pensaments. No t’ho pergues i comprova amb els teus propis ulls el poder de la sugestió i de la nostra pròpia ment.

Retransmissions

Televisió de Castelló amb les nostres festes, cultura, esports i tradició. Les unitats móvils ixen al carrer per a aproparos els events més importants de la nostra província a les vostres cases. Concerts, festes patronals, futbol, basket, obres teatrals…seguim de prop les celebracions i esdeveniments especials i ho retransmetem en directe, tant en la televisió com en les nostres xarxes socials. Som província.