O24

Servei informatiu que ens apropa l’actualitat de la nostra província. Tot un equip al llarg de la província treballarà dia a dia per oferir-vos tota la informació en un espai presentat per Minerva Salvador. Càmera i micro en mà seguirem de prop tot el que ocorre i posarem al teu abast tota l’actualitat provincial.

Veïns

Veïns és un programa d’entreteniment, pròxim i de confiança, que es presenta des del punt de vista dels veïns. Seran ells, acompanyats per Regina Ballester, qui ens contaran el seu dia a dia, els llocs que visiten i ens descobriran l’estil de vida de cada un dels nostres pobles. Ens endinsarem en les seues activitats, entrarem en associacions, ens asseurem a la fresca i coneixerem de prop cadascuna de les tradicions que encara viuen en els pobles de Castelló. Veí a veí i poble a poble coneixerem l’essència de la província, part de la qual resideix en les persones i la seua manera de viure. Ens acompanyes?

La tribuna

La Tribuna és una tertúlia esportiva dedicada majoritàriament a l’actualitat del Club Deportivo Castellón. Àlex Cervera, acompanyat de periodistes experts i coneixedors de l’equip de futbol, s’encarregarà d’analitzar les novetats de l’equip i es tractaran a fons temes que preocupen a l’afició. Veurem rialles i alguns minuts de tensió, però, sobretot, informació de primera mà i exclusives del club. Ens endinsarem en les files de l’equip, sabrem tot tipus d’activitat i novetats per tal de que els espectadors tinguen tot tipus d’informació voltant al Club Deportivo Castellón, tan volgut en aquesta ciutat.

Nekane

Nekane i Elena Branchadell ens mostraran la cara més esotèrica de la nostra programació. Setmana a setmana ens endinsaran en els horòscops i ens donaran consells i rutines en el nostre dia a dia per tal de controlar les nostres energies. També tindrem espai per al tarot, en el que la tirada de cartes ens interpretarà com estem actualment i ens ajudaran a guiar-nos en el nostre pròxim destí. Gèminis, Sagitari, Piscis… signes que ens influencien i quina millor manera de saber-ho que de la mà de Nekane i Elena.

En obert

Espai de reflexió i anàlisi de l’actualitat en la nostra província. Els diferents partits polítics tenen una cita en el programa En Obert per tal de debatir els temes que més preocupen a la societat. Atur, sanitat, despoblament, educació…, temes actuals al voltant del quals els convidats argumentaran i analitzaran baix la batuta de Rosabel Tavera en una tertúlia fonamentada en l’actualitat, la informació, l’opinió, el debat i la política.

Antònims

Opinions oposades en un mateix espai. Jesús Martínez conduirà un programa en el que convidats amb idees quasi contràries oferiran arguments y defensaran el seu punt de vista de temes actuals, com son el terraplanisme, el feminisme, la memòria històrica…i molts més. Molta controvèrsia, nervis, discussions, polèmiques i actituts oposades es viuran en aquest programa. Blanc, negre; mentira, veritat; causa, efecte; ordre, caos… Antònims.

Trece

Efectes, control de la ment, il·lusionisme… i molt més en Trece. El mag Keiz ens porta a la pantalla un programa de mentalisme ple de sorpreses, efectes visuals i accions que ens deixaran en la boca oberta. Recorrerà els carrers de la nostra província i ens farà partíceps d’efectes d’hipnosis, jocs de cartes, culleres doblegades i control dels nostres pensaments. No t’ho pergues i comprova amb els teus propis ulls el poder de la suggestió i de la nostra pròpia ment.

Retransmissions

Televisió de Castelló amb les nostres festes, cultura, esports i tradició. Les unitats móvils ixen al carrer per a acostar-vos els events més importants de la nostra província a les vostres cases. Concerts, festes patronals, futbol, basket, obres teatrals…seguim de prop les celebracions i esdeveniments especials i ho retransmetem en directe, tant en la televisió com en les nostres xarxes socials. Som província.